Notícies

Aquest 8M Inhambane surt al carrer

Part de l’equip de cooperació internacional d’Arquitectura Sense Fronteres a Inhambane, Moçambic, va participar en la manifestació que es va dur a terme a la ciutat el passat 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora.

A Moçambic, encara que no existeixin dades exactes sobre el nombre de persones mortes per violència masclista, segons el Fòrum Mulher, es coneix que 6 de cada 10 dones són víctimes de violència masclista. 

 

Ens trobem davant d’un país que viu en un context cultural on la violència és un fet socialment acceptat, essent un instrument legitimador del poder de l’home sobre la dona. Pels drets que vulnerats i per suprimir la violència de gènere tant normalitzada en el país, aquest passat divendres, centenars de dones i homes, van sortir als carrers d’Inhambane per reclamar, donar veu i canviar aquestes dades.

Coneixes el projecte de gènere que s’està duent a terme a la ciutat?

Fes-ne una ullada!

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,