Notícies

ASF al Festival d’Arquitectures de Barcelona +Model

Model. Festival d’Arquitectures de Barcelona és un espai de reflexió i celebració que ens acosta a l’arquitectura experimental i ens ajuda a repensar com volem viure junts i juntes a través de nous models de ciutat i nous imaginaris.

El festival, impulsat per l’Ajuntament de Barcelona i el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) el 2022, s’organitza enguany a través de la Fundació Mies van der Rohe i compta amb la direcció artística d’Eva Franch i Gilabert, en col·laboració amb un ampli equip d’arquitectes, comissaris i comissàries i més de 50 institucions i organitzacions de la ciutat seleccionades a través d’una convocatòria oberta.

Arquitectura Sense Fronteres Catalunya hi participarà el pròxim dijous 27 d’abril, a les 17.30 hores, a l’Espai Jove La Fontana de Gràcia de Barcelona, a través del joc de taula “Fem el Món Accessible” un joc de taula que vol aportar consciència sobre la importància de l’accessibilitat als habitatges, aquest cop no des d’un punt tècnic, sinó des de la diversió.

T’hi esperem!

Pots consultar més informació sobre el festival: https://www.model.barcelona/edicio2023/ca

Fotografia d’altres esdeveniments on s’ha presentat el joc

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,