Notícies

CIUTATS FUTURES MÉS RESILIENTS.

El mes passat a Barcelona va tenir lloc la “Barcelona Resilience Week”, un espai de trobada de diferents representants de 70 països diferents i els seus projectes. Va ser una gran oportunitat per posar a la taula coneixements, perspectives i experiències sobre les ciutats resilients i com treballar per enfortir-ne la resiliència.

Des d’ASF-Catalunya vam poder gaudir d’aquest intercanvi a través de Sara Márquez, la nostra coordinadora dels projectes de Maputo i César Cuanguara, cap de la Repartició d’Assentaments Informals del “Conselho Municipal de Maputo”. En una de les sessions, es va parlar del projecte d’Hàbitat que s’està desenvolupant en el barri de Chamanculo C de la metròpolis i que té com a objectiu millorar les condicions d’habitabilitat dels seus ciutadans i ciutadanes.

En una altra sessió, Luis Nhaca, Regidor del Planejament Urbanístic i Ambiental de Maputo, va presentar un diàleg sobre resiliència social i va participar en la reunió que va organitzar “United Cites and Local Governments” sobre ciutats resilients.

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,