Foto Destacada Colección Universos

COL•LABORA AMB EL REPTE INHAMBANE I EMPORTA’T UN DIBUIX DE LA COL•LECCIÓ “UNIVERSOS DE LUZ”

“Universos de Luz” es compon d’una col·lecció de 16 dibuixos, que recull instants precisos de la tasca professional de coneguts arquitectes nacionals contemporanis, i que responen a una crida de Scalae i Arquitectura Sense Fronteres recolzada en la seva organització pel Grup Via i la Galeria Miguel Marc, i en la seva fundació per Lledó Il·luminació.

Des d’ASF hem llançat una campanya de crowdfunding per reparar els danys causats pel Cicló Dineo a la ciutat d’Inhambane, Moçambic. La recaptació procedent d’aquesta campanya, anirà destinada a la restauració de les infraestructures de la xarxa sanitària i del seu funcionament.

Si fas una donació per valor de 250€ o superior, ASF t’ho agrairà amb un dibuix fet per un d’aquests coneguts arquitectes:

Andrés Jaque, Beth Galí, Carles Ferrater, Carlos Lamela, César Ruiz-Larrea, Enric Ruiz-Geli, Fermín Vázquez, Guillermo Vázquez Consuegra, Jerónimo Jonquera, José Morales, Luis Alonso, Luis M. Mansilla i Emilio Tuñón, Manel Bailo i Rosa Rull, Oriol Bohigas, Patxi Mangado, Rafael de la-Hoz.

Donat que només tenim un dibuix de cada autor (hi han dos dibuixos realitzats per dos autors), el procediment per assignar-los serà a través del sorteig dels dibuixos entre les persones i/o entitats que contribueixin a la nostra causa amb donacions iguals o superiors a 250 €. Es sortejaran segons l’ordre en que rebin les donacions, fins a esgotar existències.

Adjuntem un PDF on podeu veure els dibuixos que formen part de la col·lecció.

A més, un cop finalitzat el projecte, tots els col·laboradors que vulgueu saber més sobre ASF, estareu convidats a la nostra oficina central, on organitzarem una jornada de portes obertes per a que ens conegueu en persona, coneixeu els nostres projectes  i passem una bona estona junts. També us lliurarem personalment un certificat d’agraïment per haver donat suport a la nostra causa. Als que no pugueu assistir, us l’enviarem per email.

Si tens qualsevol consulta, pots posar-te en  contacte amb nosaltres enviant un email a asf@asfes.org

ANIMA’T A PARTICIPAR I COL·LABORA AMB NOSALTRES AQUÍ!

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com