CRIDA VOLUNTARIAT 20.01 – Local

Convocatòria de voluntariat: COOPERACIÓ LOCAL

El grup de cooperació local d’Arquitectura Sense Fronteres busca incorporar noves persones voluntàries per realitzar una de les seves activitats d’aquest 2020

L’equip realitzarà un projecte participatiu al districte d’Horta Guinardó, concretament al barri del Carmel, per identificar les problemàtiques d’habitatge i habitabilitat de les veïnes i veïns d’aquest barri.

Es realitzaran tallers i formacions als centres cívics i espais socials freqüentats pel veïnat, amb l’objectiu de sensibilitzar i donar eines per garantir el dret a l’habitatge i a l’habitabilitat. En aquestes trobades, es recollirà informació sobre quines són les preocupacions i dificultats que les veïnes i veïns troben els seus propis habitatges, edificis i al seu barri en general.

Recopilada i analitzada la informació, s’elaborarà una document que serveixi com a Guia Didàctica per identificar les problemàtiques i saber com actuar en cada cas.

Aquesta activitat es pretén realitzar fent xarxa amb les entitats del barri, especialment les entitats socials i l’Ajuntament. Serà una prova pilot, amb la intenció de poder-la traslladar a altres barris en un futur. 

Busquem persones voluntàries que puguin donar-nos suport durant tot aquest procés. Ens interessen persones amb diversos perfils, especialment amb coneixements d’acció comunitària, participació ciutadana, mediació, humanitats, geografia, arquitectura i disseny gràfic.

Farem una reunió d’acollida de nou voluntariat durant la primera setmana de febrer. Si esteu interessades a participar-hi, si us plau, envieu un correu a coordinacio.voluntariat@asfes.org.

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com