Cooperar és treballar conjuntament per aconseguir un objectiu comú

Treballem amb organitzacions internacionals per assolir l’objectiu d’accés universal a un habitatge digne, fomentant la transformació social amb independència de criteris polítics, religiosos i econòmics.

Som un equip multidisciplinar que treballa, sobretot, en projectes relacionats amb l’arquitectura, l’urbanisme i infraestructures en diferents àmbits com l’habitatge i les xarxes educatives i sanitàries. Sempre es treballa promovent un desenvolupament local no dependent, participatiu, sostenible i repectuós amb el mediambient.

Els grups de treball internacionals

Arquitectura Sense Fronteres de Catalunya està present de forma continua a Cuba, Burkina Faso i Moçambic, a on porta més de 20, 15 i 10 anys respectivament.

Els projectes es duen a terme gràcies als grups de treball de cada país, formats per voluntaris que es reuneixen periòdicament a Barcelona i el grup de treballadors expatriats al país. A més, sempre treballem de forma conjunta amb un soci local.

La forma de treballar és cooperativa, cerquem potenciar el desenvolupament local i el seu teixit associatiu com un motor bàsic i estratègic de continuïtat dels projectes. Així mateix, també treballem amb institucions, associacions locals i col·lectius vulnerables per assegurar un desenvolupament local integral.

A Arquitectura Sense Fronteres valorem aquesta relació de cooperació amb els locals dels projectes. Per això vetllem per mantenir-la i plantegem els nous projectes de cooperació internacional en els mateixos països. De fet, compartim la mateixa filosofia de sostenibilitat amb la resta de demarcacions de l’Estat; cada una construeix un vincle i experiència en cada un dels països per mantenir la relació i continuïtat dels projectes.

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com