Notícies

Curs online: Arquitectura, Cooperació, Dret a l’habitatge i Dret a la ciutat

Arquitectura Sense Fronteres és una associació de cooperació per al desenvolupament multidisciplinari formada per professionals, docents i estudiants que treballen per al canvi social i l’apoderament de les poblacions des de l’arquitectura i des del respecte dels elements culturals i tècnics propis dels emplaçaments en els quals es treballa. 

Aquest curs de formació pretén introduir els coneixements bàsics lligats a un projecte de cooperació de caràcter constructiu. El curs aborda una àmplia introducció al fenomen de la cooperació. S’introdueixen els elements necessaris per a la formulació teòrica i pràctica d’un projecte de cooperació (cicle del projecte, enfocament de marc lògic) i es toquen les especificitats pròpies de l’àmbit de la construcció i l’arquitectura en cooperació (enfocaments teòrics, tècniques constructives, tecnologia apropiada) a través de l’anàlisi de diferents casos pràctics. Paral·lelament es realitza una aproximació a les lluites socials que existeixen per garantir el dret a l’habitatge i a la ciutat i a com recolzar-les mitjançant projectes de cooperació local. 


Període d’inscripció: del 20 fins al 29 de setembre de 2017
Preus: 

Socis/voluntaris de ASF: 50 €
No socis: 80 €
Aturats: 50 €

Inici del curs: 2 de octubre
Final del curs: 29 de desembre


Inscripcions: Enviar un e-mail reservant plaça a l’adreça formacion@asfes.org des de el 20 fins al 29 de setembre 2017. Una vegada reservada la plaça s’enviarà la documentació per poder formalitzar la matrícula i realitzar el pagament del curs.

El curs s’inicia el dia 2 de octubre. Com les inscripcions finalitzen el dia 29 de setembre, entre el 30 i el 2 s’activarà la plataforma per anar provant les diferents seccions a través de presentacions dels i les participants.

La durada total benvolguda del curs és de 60 hores. I es preveu una dedicació aproximada de 5 hores setmanals per al seu correcte seguiment

Per a més informació i inscripcions formacion@asfes.org.

S’adjunta el programa detallat.

 

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,