Captura PDU

Donem suport a la plataforma veïnal No Més Blocs – Salvem L’H contra el Pla de Desenvolupament Urbanístic a la Gran Via – Llobregat

El passat 13 de juny vam participar en la lectura d’un manifest que expressava el rebuig pel Pla de Desenvolupament Urbanístic a la Gran Via – Llobregat.

Des d’ASF donem tot el nostre suport a la plataforma veïnal No Més Blocs – Salvem L’H, que vol aturar aquest PDU que preveu l’edificació massiva de gratacels a l’últim reducte agrícola de l’Hospitalet de Llobregat.

Compartim plenament el rebuig per aquest pla, que considerem especulatiu, i ens sumem a la demanda de crear un procés participatiu en el qual els veïns puguin decidir sobre com ha de ser la ciutat on viuen.

Apostem per un pla sostenible que inclogui la zona de Cal Trabal (l’últim espai agrícola que queda a l’antiga marina de l’Hospitalet i un significatiu focus de biodiversitat) en el Parc Agrari del Baix Llobregat i la preservació de l’entorn de l’hospital de Bellvitge i de l’Oncològic.

Sobre les possibilitats que ofereix aquest zona i l’oportunitat de dissenyar un model urbanístic exemplar, vam voler compartir les nostres reflexions en un escrit obert a promotors, polítics i actors econòmics, en el qual qüestionàvem quins interessos s’havien tingut en compte a l’hora de dissenyar aquest pla i alertàvem sobre les conseqüències de desaprofitar l’oportunitat de posar en valor la natura i el barri.

 

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com