Notícies

Finalitza la 1a fase participativa en els mercats d’Inhambane

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

 

Es dona per tancada la primera fase participativa del projecte “Mercats” a Inhambane, on s’ha analitzat la situació actual dels mercats i s’ha treballat en l’elaboració de propostes per tal de millorar-los.

Aquest projecte, iniciat a principis d’aquest any,  té per objectiu la creació de diferents espais participatius per enfortir la representació de la societat civil en la presa de decisions institucionals respecte el manteniment i millora de les infraestructures municipals.

Concretament, la proposta se centra en l’anàlisi i millora de la xarxa de mercats municipals de la ciutat, i compta amb la participació de les persones venedores i usuàries dels mercats, i de les comissions de gestió formades per membres de la universitat, secretaris de barri, associacions d’activistes locals, autoritats i tècnics del consell municipal i personal d’ASF.

Us deixem un video-resum del procés!

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,