Qualsevol persona té dret a una vida digne

Des de fa més de 10 anys Arquitectura Sense Fronteres de Catalunya coopera en diverses ciutats de Moçambic: Manhiça, Xai Xai, Maxixe, Inhambane o Maputo, la capital.

Aquest treball de cooperació té els objectius següents:

 • Garantir el dret a un habitatge digne i a la ciutat
 • Garantir l’àccés a una assistència sanitària digne
 • Eliminar la discriminació de qualsevol tipus i la violència.

Els nostres principals àmbits d’actuaciació són:

 • Millora de les infraestructures de la xarxa sanitària. Treballem en la rehabilitació i ampliació de centres sanitaris, augmentem els serveis mèdics disponibles i col·laborem en la reducció del nombre d’infeccions produïdes pel vessament descontrolat de residus.
 • Defensa del dret a la ciutatFacilitem la tramitació d’aquest títol administratiu (DUAT) que garanteix la propietat de la terra a la població dels barris més desfavorits i els protegeix de l’especulació propiciada pel creixement incontrolat dels grans nuclis urbans, que expulsa molts ciutadans de les seves llars.
 • Accés a eines de planificació urbana més inclusives. Col·laborem de manera coordinada amb els líders comunitaris, els ciutadans i els serveis municipals per potenciar la participació ciutadana, definir plans d’usos dels espais públics, ampliar els espais comuns i millorar la mobilitat.
 • Sensibilització vers la discriminació i les violències de gènere Impartim seminaris, en col·laboració amb institucions públiques locals, per a la defensa de dones, infants, discapacitats, gent gran, persones albines i col·lectictiu LGTB+. Aquests dos darrers col·lectius són els més discriminats a Moçambic. També oferim assistència sanitària i legal, i acompanyament a les víctimes. 

La nostra tasca és possible gràcies a l’ajut dels nostres socis i finançadors: Unió Europea, Agències Catalana i Basca de Cooperació per al Desenvolupament, Ajuntament de Barcelona i Universitat Politècnica de Catalunya. I gràcies a diverses ONG’s i associacions i institucions locals: els municipis de Maputo, Inhambane, Manhiça, Xai Xai i Maxixe; Asociació Nacional de Municipis de Moçambic i les Direccions Provincials d’Inhambane de Salut i de Gènere. Tots ells ens ajuden construir una societat de drets i oportunitats a Moçambic.

Projectes

Classificació per defensa de drets:

HÀBITAT

MOBILITAT

ACCESSIBILITAT

EDUCACIÓ

SALUT

DRET A UNA VIDA LLIURE DE VIOLÈNCIES

Classificació cronològica:

Projectes iniciats el 2018

Projectes iniciats el 2017

Projecte iniciat el 2016

Projecte iniciat el 2015

Projecte iniciat el 2014

Projectes iniciats el 2013

Projecte iniciat el 2007

Projecte iniciat el 2006

[vcex_portfolio_grid columns=”4″ equal_heights_grid=”true” posts_per_page=”15″ order=”DESC” orderby=”date” img_size=”blog_entry” include_categories=”59, 61, 60″ exclude_categories=”67″]

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com