Mercat Inhambane

Nou projecte: Desenvolupament de metodologies participatives per a l’apropiació i empoderament ciutadà basada en la millora de la xarxa de mercats

Arquitectura Sense Fronteres fa més de deu anys que desenvolupa diferents projectes a la zona de Moçambic, país situat al sud-est d’Àfrica a tocar de l’oceà Índic. L’objectiu principal de les nostres actuacions resideix en la millora de l’habitabilitat i la defensa del dret de les persones a un habitatge i una ciutat dignes, promovent el desenvolupament humà equitatiu i sostenible. Actualment tenim tres línies de treball obertes en aquesta regió:

 • dret a la ciutat
 • suport al sistema sanitari a través de la construcció d’infraestructures
 • millora de la xarxa de mercats municipals.

Ens els últims mesos s’ha iniciat un nou projecte relacionat amb l’última línia de treball, en el qual es definiran metodologies participatives per l’apropiació i apoderament ciutadà a la ciutat d’Inhambane. L’objectiu d’aquest projecte és crear diversos espais que afavorexin la participació ciutadana. Es tracta, doncs,  d’enfortir la representació de la societat civil en la presa de decisions institucionals respecte el manteniment i millora de les infraestructures municipals. L’actuació porta implícita també la realització de formacions i activitats per sensibilitzar tant  la societat civil com a les institucions públiques.

La proposta específica se centra en l’anàlisi i millora de la xarxa de mercats municipals de la ciutat. Treballant conjuntament amb el municipi d’Inhambane, s’estan analitzant i diagnosticant els mercats per després implementar el projecte de millora en un dels mercats. Aquest projecte serà la primera actuació dins d’un pla general que abarcarà tota la xarxa municipal.

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com