Jornades participatives a l’Ajuntament d’Inhambane

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

16, 17 i 24 d’agost de 2017

L’objectiu de les jornades és sensibilitzar als tècnics sobre la importància de la participació ciutadana en la presa de decisions i la generació de propostes per a la millora de la xarxa de mercats de la ciutat.

Comptem amb la participació de les comissions de gestió dels sis mercats que participen en el projecte, secretaris de barri, membres de la universitat, associacions d’activistes locals, autoritats i tècnics del consell municipal i personal d’ASF.

El primer dia es van exposar continguts sobre participació:

  • què és?
  • com ens afecta com a ciutadans? 
  • per què és important de generar espais de participació a l’hora de prendre decisions de caràcter públic —com són la millora d’infraestructures—?

A més, es va exposar el treball realitzat fins ara en els mercats, tant en l’àmbit tècnic —mesures, aixecament de plànols, anàlisi…—, com participatiu —consultes a les venedores, enquestes a les persones usuàries…—.

Per tancar el primer dia vam fer una dinàmica per analitzar els pros i contres dels processos participatius, que va concloure amb un interessant debat.

El segon dia vam treballar en la generació de propostes per a la millora dels mercats, tant pel que fa a les infraestructures com a la gestió. Es van formar grups heterogenis constituïts per membres dels diferents col·lectius implicats, amb l’objectiu de crear sinergies i compartir experiències entre les comissions dels sis mercats. Per a això es van realitzar dues dinàmiques diferents, que van abordar qüestions com aigua, il·luminació, accessibilitat, seguretat, gestió de residus, etc.

Amb aquestes propostes i l’anàlisia prèvia feta als mercats, l’equip tècnic d’ASF va començar l’avaluació i a triar quin havia de ser el primer mercat a intervenir,. Aquesta decisió es va comunicar en l’últim dia de les jornades. Tot i que només podíem seleccionar un mercat, el sentiment comú era de satisfacció pel treball col·lectiu i l’aprenentatge generat.

Enhorabona a tothom que va participar a les jornades! És només a través de la participació de les persones implicades en el dia a dia dels mercats que podem conèixer les seves necessitats i problemàtiques reals per donar una resposta tècnica apropiada. Estem molt contentes amb els resultats obtinguts i la gran implicació de tots els col·lectius!

Us deixem algunes fotos de les trobades.

[/vc_column_text][vcex_spacing size=”60px”][vcex_image_flexslider control_nav=”false” img_size=”gallery” image_ids=”1831,1823,1822,1821″][/vc_column][/vc_row]
Ajuda'ns a compartir-ho!
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

- Preguntes Freqüents Voluntariat

2n. DESCARREGA'T ELS SEGÜENTS DOCUMENTS ABANS D'OMPLIR EL FORMULARI:

- Grups de treball d'ASF
- Manual de formació del voluntariat

3r. UNEIX-TE A L'EQUIP!

Informació personal:

Nom

Cognoms

DNI

Adreça

Codi Postal

Població

Telèfon

El teu email

Formació i interessos:

Formació principal

Formació en cooperació

Experiència en cooperació

Idiomes

Programari i recursos informàtics de què disposes

Interessos personals

Puntua de l'1 al 10 (1 més baix - 10 més alt) els grups de treball segons el teu interès en colaborar-hi:

Moçambic

Cuba

Burkina Fasso

Cooperació local

Educació per el desenvolupament (EpD)

Comunicació

ASF Internacional

Contacta amb nosaltres!

Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

El teu nom

El teu email

Assumpte

El teu missatge

Fes-ne difusió!

Segueix-nos a les xarxes socials:


Fes un donatiu!

Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com