Notícies

Berenar “Súmate al Reto Inhambane”

El grup de Moçambic va  iniciar el passat mes de febrer la campanya de crowdfunding “SÚMATE AL RETO INHAMBANE” per aconseguir fons i ajudar a restablir la situació a la província d’Inhambane, afectada greument pel pas del cicló Dineo.

Dos mesos després de la finalització de la campanya, 72 centres sanitaris han sigut atesos en aquesta província de Moçambic. Arquitectura Sense Fronteres ha participat en la identificació dels danys d’aquests centres, amb el propòsit de detectar les necessitats reals de cadascun i fer un quadre de la situació. A partir d’ara, seguirem donant suport a la Direcció Provincial de Salut d’Inhambane a través d’altres projectes.

Per a celebrar-ho, el grup va organitzar un berenar a la seu d’Arquitectura Sense Fronteres,  i  va convidar a totes les persones que van  fer possible aquesta actuació gracies a les seves aportacions.

En aquesta reunió informal, a més de l’equip de Moçambic, va estar present també la Junta Directiva de la demarcació de Catalunya i l’expatriat (via Skype) des de terreny. Es va parlar sobre la trajectòria de l’entitat, els  nostres projectes, i més concretament, sobre el treball realitzat a Inhambane. Per acabar, es van entregar els certificats d’agraïment a totes les persones assistents.

¡Moltes gràcies a totes les persones que vau fer possible la trobada d’ahir, i a totes les que no vau poder assistir, però que igualment, heu confiat en nosaltres i ens heu donat suport en aquest Repte Inhambane!

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,