IMG 20170705 193726

Berenar “Súmate al Reto Inhambane”

El grup de Moçambic va  iniciar el passat mes de febrer la campanya de crowdfunding “SÚMATE AL RETO INHAMBANE” per aconseguir fons i ajudar a restablir la situació a la província d’Inhambane, afectada greument pel pas del cicló Dineo.

Dos mesos després de la finalització de la campanya, 72 centres sanitaris han sigut atesos en aquesta província de Moçambic. Arquitectura Sense Fronteres ha participat en la identificació dels danys d’aquests centres, amb el propòsit de detectar les necessitats reals de cadascun i fer un quadre de la situació. A partir d’ara, seguirem donant suport a la Direcció Provincial de Salut d’Inhambane a través d’altres projectes.

Per a celebrar-ho, el grup va organitzar un berenar a la seu d’Arquitectura Sense Fronteres,  i  va convidar a totes les persones que van  fer possible aquesta actuació gracies a les seves aportacions.

En aquesta reunió informal, a més de l’equip de Moçambic, va estar present també la Junta Directiva de la demarcació de Catalunya i l’expatriat (via Skype) des de terreny. Es va parlar sobre la trajectòria de l’entitat, els  nostres projectes, i més concretament, sobre el treball realitzat a Inhambane. Per acabar, es van entregar els certificats d’agraïment a totes les persones assistents.

¡Moltes gràcies a totes les persones que vau fer possible la trobada d’ahir, i a totes les que no vau poder assistir, però que igualment, heu confiat en nosaltres i ens heu donat suport en aquest Repte Inhambane!

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com