WhatsApp Image 2019 02 14 At 14.56.09

Té lloc el 1r Seminari sobre diversitats funcionals a Inhambane

Dins el programa d’activitats del projecte “Disseny participatiu de l’espai públic amb especial atenció a l’accessibilitat universal i a la seguretat dels col·lectius vulnerables”, durant els dies 12,13 i 14 de febrer, s’ha dut a terme en el Municipi d’Inhambane el primer Seminari sobre l’àrea de les diversitat funcionals. 

Hem posat sobre la taula temes com la inclusió social, els drets humans, els mites, tabús i prejudicis, l’accessibilitat universal, les lleis nacionals i convencions internacionals, la interseccionalitat entre gènere i discapacitat i les barreres que dificulten a aquest col·lectiu la seva participació de la vida pública, donant com a resultat la seva exclusió social.

Es tracta d’una feina de sensibilització i formació tant d’institucions públiques, OSC i de la població en general que pugui permetre un apoderament i posterior demanda, així com una transmissió de coneixements dins la comunitat per, conjuntament, començar a eliminar totes aquelles barreres que impossibiliten l’exercici dels drets de tots els col·lectius, en aquest cas, amb especial atenció al col·lectiu de persones amb discapacitat.

Al seminari, amb una participació d’unes 130 persones, s’ha comptat amb la participació de representants de la societat civil, institucions públiques, líders comunitaris, comitès de Salut i ONG s.

De la mateixa manera, s’ha treballat conjuntament en l’elaboració d’una anàlisi i planificació del pla d’acció a posar en marxa d’ara endavant per a garantir l’accessibilitat en diversos àmbits, com són la salut, l’educació, el transport, la informació, la família… per tal d’assegurar la inclusió al Municipi d’Inhambane.

 

 

 

 

 

 

Amb el finançament de l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de Rubí i la col·laboració de Handicap Internacional, el Consell Municipal de la Ciutat d’Inhambane i la Direcció Provincial de gènere, infància i acció social de la Província d’Inhambane:

“ACESSIBILIDADE JÁ!”

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com