Notícies

Agendes per un 2019 amb més arquitectura!

Vols contribuir en garantir el dret a la ciutat i a l’habitatge? Participa en l’aportació de 7 euros, aconseguiràs una agenda per aquest 2019 i coneixeràs les “ciutats sense arquitectura”, te les expliquem amb imatges!

Les “ciutats sense arquitectura” són aquelles metròpolis que pateixen una mancança de serveis i equipaments bàsics, d’un mínim d’organització i d’espais públics adequats. Metròpolis amb inexistència d’infraestructures i que compten amb una majoria d’habitatges construïts que no compleixen les condicions mínimes d’habitabilitat.

Des d’Arquitectura Sense Fronteres t’animem a col·laborar per garantir el dret a la ciutat en els seus i les seves habitants.

A través del concurs “Ciudades sin Arquitectura” organitzat per la demarcació d’Andalusia d’ASF l’any 2017, es va voler fer una aproximació a aquesta problemàtica a través de la fotografia. Amb la imatge guanyadora, juntament amb la resta que hi van participar, s’han elaborat aquestes agendes per aquest nou any que comença, comprometent-nos a mantenir el dret universal a la ciutat i a l’habitatge digne en els nostres projectes, activitats i esdeveniments per aquest nou any.

Dirigeix-te a qualsevol de les persones tècniques de la demarcació o envia un correu a catalunya@asfes.org, te’n guardarem una!