Notícies

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,

 

‘Arquitectura a les Aules’ és un cicle de tallers i xerrades perquè l’alumnat dels centres de primària i secundària pugui observar, pensar i actuar seguint el fil de l’arquitectura del seu entorn més immediat. L’objectiu és aportar als infants i joves una nova mirada sobre els espais que ens acompanyen.

 

“FEM EL MÓN ACCESSIBLE” és un taller per explorar a sobre de la discapacitat i aprendre sobre com l’accessibilitat universal permet que totes les persones puguin participar de manera autònoma i amb les mateixes oportunitats.

 

Amb una classe de 5è de primària del IE Sicília ens hem posat als peus d’una persona major, uns pares amb cotxet i una persona amb una discapacitat funcional per a analitzar el grau d’accessibilitat de l’edifici i detectar aquelles barreres que podrien impedir a aquests perfils la lliure participació.

 

Una experiència molt enriquidora de la qual participem des de 2021 i molt contents de continuar aportant el nostre gra de sorra sensibilitzant sobre la importància de l’ACCESSIBILITAT UNIVERSAL com a condició fonamental dels nostres espais.