Bon Any 2018

Bon any 2018!

Des d’Arquitectura Sense Fronteres de Catalunya us volem agrair la gran feina feta durant aquest 2017Gràcies a la vostra implicació, energia i entusiasme formem un gran equip que ja compta amb un quart de segle treballant per fer possible un món més just.

Ens agradaria acabar aquest 25è aniversari fent un balanç positiu de l’any, en què hem desenvolupat diversos projectes de cooperació local i internacional i n’ hem finalitzat tres: per una banda, hem contribuït a millorar la xarxa educativa a Bissiga, Burkina Faso, i, per l’altra a Moçambic hem reforçat la xarxa sanitària de la província d’Inhambane i a Maputo, la capital, hem dut a terme un projecte de mobilitat sostenible i integració a l’espai públic.

Moçambic centrarà durant el 2018 els nostres esforços de cooperació internacional, ja que des de fa uns anys som allí treballant amb les institucions locals per acompanyar a la població de Maputo a tramitar el títol de DUAT. Aquest ha estat el punt de partida d’un laboriós projecte de participació ciutadana que té com a objectiu garantir el dret a l’Hàbitat i planificar l’urbanisme d’una de les zones més oblidades de la capital.

Implicar la ciutadania en la presa de decisions que afecten la ciutat és també un pilar fonamental del projecte que estem desenvolupant a Inhambane per millorar els mercats municipals. En aquesta zona, com sabeu, els efectes del cicló Dineo que tingué lloc el febrer passat van ser devastadors; durant aquests mesos hem destinat molts esforços a reconstruir les infraestructures danyades, i en els propers mesos participarem en la reconstrucció de 50 aules a 7 escoles als districtes de Maxixe i Massinga.

Donar suport a les persones que han patit qualsevol tipus de discriminació o violència també ha estat una de les prioritats dels projectes de cooperació internacional. Durant els pròxims mesos, doncs, continuarem la tasca de sensibilització feta en aquest camp a la vegada que desenvoluparem amb les institucions i associacions locals estratègies per a reforçar la lluita contra la violència de gènere a Inhambane.

Pel que fa a la feina duta a terme per l’equip de cooperació local, remarquem l’esforç que s’està duent a terme per a generar sinergies amb altres col·lectius de la ciutat que defensen el dret a l’habitatge i a la ciutat. I us anunciem que estem treballant en un projecte que veurà la llum aquesta primavera i recollirà tota la tasca desenvolupada al llarg d’aquests 25 anys.

El 2018 es presenta ple de reptes i projectes a compartir. Gràcies un cop més per formar-ne part, ja que és gràcies a vosaltres que podem fer-los realitat!

Bon any! 

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com