Notícies

COL•LABORA AMB EL REPTE INHAMBANE I EMPORTA’T UN DIBUIX DE LA COL•LECCIÓ “UNIVERSOS DE LUZ”

“Universos de Luz” es compon d’una col·lecció de 16 dibuixos, que recull instants precisos de la tasca professional de coneguts arquitectes nacionals contemporanis, i que responen a una crida de Scalae i Arquitectura Sense Fronteres recolzada en la seva organització pel Grup Via i la Galeria Miguel Marc, i en la seva fundació per Lledó Il·luminació.

Des d’ASF hem llançat una campanya de crowdfunding per reparar els danys causats pel Cicló Dineo a la ciutat d’Inhambane, Moçambic. La recaptació procedent d’aquesta campanya, anirà destinada a la restauració de les infraestructures de la xarxa sanitària i del seu funcionament.

Si fas una donació per valor de 250€ o superior, ASF t’ho agrairà amb un dibuix fet per un d’aquests coneguts arquitectes:

Andrés Jaque, Beth Galí, Carles Ferrater, Carlos Lamela, César Ruiz-Larrea, Enric Ruiz-Geli, Fermín Vázquez, Guillermo Vázquez Consuegra, Jerónimo Jonquera, José Morales, Luis Alonso, Luis M. Mansilla i Emilio Tuñón, Manel Bailo i Rosa Rull, Oriol Bohigas, Patxi Mangado, Rafael de la-Hoz.

Donat que només tenim un dibuix de cada autor (hi han dos dibuixos realitzats per dos autors), el procediment per assignar-los serà a través del sorteig dels dibuixos entre les persones i/o entitats que contribueixin a la nostra causa amb donacions iguals o superiors a 250 €. Es sortejaran segons l’ordre en que rebin les donacions, fins a esgotar existències.

Adjuntem un PDF on podeu veure els dibuixos que formen part de la col·lecció.

A més, un cop finalitzat el projecte, tots els col·laboradors que vulgueu saber més sobre ASF, estareu convidats a la nostra oficina central, on organitzarem una jornada de portes obertes per a que ens conegueu en persona, coneixeu els nostres projectes  i passem una bona estona junts. També us lliurarem personalment un certificat d’agraïment per haver donat suport a la nostra causa. Als que no pugueu assistir, us l’enviarem per email.

Si tens qualsevol consulta, pots posar-te en  contacte amb nosaltres enviant un email a asf@asfes.org

ANIMA’T A PARTICIPAR I COL·LABORA AMB NOSALTRES AQUÍ!