Notícies

Convocatòria de voluntariat: COOPERACIÓ LOCAL

El grup de cooperació local d’Arquitectura Sense Fronteres busca incorporar noves persones voluntàries per realitzar una de les seves activitats d’aquest 2020

L’equip realitzarà un projecte participatiu al districte d’Horta Guinardó, concretament al barri del Carmel, per identificar les problemàtiques d’habitatge i habitabilitat de les veïnes i veïns d’aquest barri.

Es realitzaran tallers i formacions als centres cívics i espais socials freqüentats pel veïnat, amb l’objectiu de sensibilitzar i donar eines per garantir el dret a l’habitatge i a l’habitabilitat. En aquestes trobades, es recollirà informació sobre quines són les preocupacions i dificultats que les veïnes i veïns troben els seus propis habitatges, edificis i al seu barri en general.

Recopilada i analitzada la informació, s’elaborarà una document que serveixi com a Guia Didàctica per identificar les problemàtiques i saber com actuar en cada cas.

Aquesta activitat es pretén realitzar fent xarxa amb les entitats del barri, especialment les entitats socials i l’Ajuntament. Serà una prova pilot, amb la intenció de poder-la traslladar a altres barris en un futur. 

Busquem persones voluntàries que puguin donar-nos suport durant tot aquest procés. Ens interessen persones amb diversos perfils, especialment amb coneixements d’acció comunitària, participació ciutadana, mediació, humanitats, geografia, arquitectura i disseny gràfic.

Farem una reunió d’acollida de nou voluntariat durant la primera setmana de febrer. Si esteu interessades a participar-hi, si us plau, envieu un correu a coordinacio.voluntariat@asfes.org.