A ASF Catalunya treballem a diari per a millorar les condicions d’habitabilitat i per a defensar el dret de les persones a un hàbitat digne, promovent el desenvolupament humà equitatiu i sostenible.

Vivim en un entorn on tant l’infrahabitatge com la falta d’accés a l’habitatge són condicions que segueixen existint, i s’han fet encara més patents en l’emergència sanitària generada pel Covid-19. L’actual situació ha fet visibles problemàtiques sistèmiques com la soledat no desitjada, habitatges de baixa qualitat, pobresa energètica i violències de gènere, entre altres.

Davant la crisis ocasionada per la pandèmia, des d’ASF Catalunya volem posar el nostre granet de sorra mitjançant les següents dos accions:

Suport a campanyes externes

Part dels nostres esforços en aquesta crisis passen per donar suport i visibilitzar les campanyes de tres entitats sense ànim de lucre que actualment es troben treballant activament «a peu de carrer», a favor dels col·lectius més vulnerables i del dret a un hàbitat digne.

Anima’t a conèixer una mica més la feina que realitzen i a col·laborar amb elles. Pots col·laborar en les seves campanyes fent una aportació des de les seves pàgines de donatius (fes click a Col·labora-hi!), i també difonent la seva feina entre els teus contactos. Recorda que, com més visibilitat tinguin, més susceptibles seran de rebre una ajuda.

Els membres d’Arrels són persones que volen que ningú dormi al carrer. Des de 1987 han acompanyat a més de 14.700 persones sense llar en el seu camí cap a l’autonomia, oferint orientació i serveis útils d’allotjament, alimentació i atenció social i sanitària. Compten amb el suport de 68 treballadores i treballadors, prop de 400 persones voluntàries i més de 5.700 sòcies i donants que col·laboren per fer-ho possible.

Des de l’educació en el temps lliure i l’acció social, desenvolupen projectes socio-educatius al servei de la comunitat. Busquen generar igualtat d’oportunitats i acompanyar projectes de desenvolupament personal i empoderament d’infants, joves i families del barri de Collblanc-Torrassa a l’Hospitalet de Llobregat, en especial atenció als que es troben en situació de vulnerabilitat. 

Xarxa veïnal de suport mutu creat per veïnes i veïns de la comarca del Maresme, per donar resposta als problemes intensificats per la pandèmia del Covid-19: banc d’aliments, assesoria sindical, acompanyament educatiu i violència masclista.

Espai de reflexió

Compartiendo Emergencias

Si bé sabem que és temps per l’acció, des de la nostra entitat no volem deixar de banda la reflexió i la incidència, tan importants avui en dia per tal que quedi registre de tot allò viscut i no caigui en l’oblit.

D’aquesta voluntat de sensibilització i denúncia que ens caracteritza neix “Compartiendo Emergencias”, un podcast que busca crear espais de debat i reflexió sobre les situacions de desigualtat que l’emergència està accentuant en els nostres entorns més i menys propers.

Moltes són les preguntes que ens hem plantejat i hem fet a les persones i col·lectius convidats a participar. Quin impacte ha tingut el Covid-19 en les situacions de Violències Masclistes? Quins són els reptes urbans als quals ens tenim que enfrontar? Com afrontar la situació de vulnerabilitat d’alguns col·lectius davant l’actual crisis sanitària?

Episodis:

Escolta'ns

Xarxes socials

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com