Notícies

Curs online: Cooperació, Arquitectura, Dret a l’habitatge i dret a la ciutat

Arquitectura Sense Fronteres és una associació de cooperació per al desenvolupament multidisciplinari formada per professionals, docents i estudiants que treballen per al canvi social i l’apoderament de les poblacions des de l’arquitectura i des del respecte dels elements culturals i tècnics propis dels emplaçaments en els quals es treballa.

Aquest curs de formació pretén introduir els coneixements bàsics lligats a un projecte de cooperació de caràcter constructiu. El curs aborda una àmplia introducció al fenomen de la cooperació. S’introdueixen els elements necessaris per a la formulació teòrica i pràctica d’un projecte de cooperació (cicle del projecte, enfocament de marc lògic) i es toquen les especificitats pròpies de l’àmbit de la construcció i l’arquitectura en cooperació (enfocaments teòrics, tècniques constructives, tecnologia apropiada) a través de l’anàlisi de diferents casos pràctics. Paral·lelament es realitza una aproximació a les lluites socials que existeixen per garantir el dret a l’habitatge i a la ciutat i a com recolzar-les mitjançant projectes de cooperació local.

Període d’inscripció: 25 de agost al 11 de setembre de 2018

Preus:
Socis/voluntaris de ASF: 50 €
No socis: 80 €
Aturats: 50 €

Inici del curs: 16 de setembre
Final del curs: 9 de desembre

Inscripcions: Enviar un mail reservant plaça a l’adreça formacion@asfes.org des de l’25 d’agost fins al 11 de setembre 2018. Una vegada reservada la plaça s’enviarà la documentació per poder formalitzar la matrícula i realitzar el pagament del curs.

La durada total benvolguda del curs és de 60 hores. I es preveu una dedicació aproximada de 5 hores setmanals per al seu correcte seguiment

Per a més informació i inscripcions: formacion@asfes.org

S’adjunta el programa detallat

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,