Notícies

Estrenem anys! 25è aniversari!

Estem d’enhorabona: la nostra organització fa 25 anys. El 30 de març de 1992, 88 persones, entre les quals hi havien 84 arquitectes, 1 biòleg, 1 perit industrial i 1 professor de dibuix, es van reunir per constituir la nostra Associació com a Organització no Governamental, per tal d’integrar l’Arquitectura i la seva funció social en el camp de la cooperació. Des de llavors, lluitem dia a dia per que la defensa per un hàbitat digne pugui ser una realitat en tots els racons del món.

Després de 25 anys de trajectòria, ens portem molts aprenentatges, experiències, vivències i el desenvolupament de molts projectes tant en el terreny de la cooperació internacional com local.

I per aquesta ocasió tant especial:  celebrem anys i ho volem fer en gran, fent públic el nostre documental ‘El derecho a un techito’ rodat a Guatemala per l’ONGD AGARESO (Associació Gallega de Reporteiros Solidaris) a qui agraïm la seva feina i col·laboració.

Aquest documental -que fins ara ha estat projectat en festivals i fòrums privats- té com el fil conductor la nostra major senyal d’identitat: el dret a un habitatge digne, i és una mostra del treball d’ASF a Guatemala en els últims vuit anys.

Però, sens dubte, ‘El derecho a un techito’ és també un reflex dels centenars de projectes que en aquests 25 anys hem dut a terme des d’Arquitectura Sense Fronteres.

Et convidem a que el vegis i el comparteixis. Però sobretot et convidem a que el gaudeixis!

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,