ASF ProjeccioJuliol 41

Inclusió sense fronteres

Durant el segon trimestre del 2023 ha tingut lloc “Compartint experiències internacionals” una activitat emmarcada dins el projecte “Defensa del dret dels infants i adolescents a una vida lliure de discriminacions i violències basades en el gènere i/o en la diversitat funcional a Inhambane (Moçambic)” i finançada per l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

L’activitat es basa en l’intercanvi de perspectives, experiències, vivències i recorreguts en la defensa de les persones amb discapacitat a través de les dues projeccions audiovisuals d’ASF Catalunya i Galicia, “Barreres Invisibles” i “Soñarlo en Grande” i els posteriors debats entre agents protagonistes i defensores dels Drets Humans en    l’educació i la inclusió a la diversitat, per moure sensacions i sacsejar inquietuds per tal de seguir en la lluita i la inclusió d’una educació digna i accessible per a totes.

La iniciativa es va dividir en tres moments diferents. Durant el mes d’abril, a Champerico (Guatemala), després de les projeccions, hi tenia lloc la participació de les associacions, contraparts locals d’ASF al país, com també famílies amb infants amb discapacitat els quals col·laboraren en la construcció del CREI (Centre de Recursos d’Educació Inclusiva) al municipi, una acció que formava part del programa d’educació inclusiva i perspectiva de gènere d’ASF Guatemala i escenari principal del “Soñarlo en Grande“.

Projecció dels productes audiovisuals a Champerico (Guatemala) durant l’abril del 2023

Dies més tard, a Inhambane (Moçambic), s’hi desenvolupava la mateixa activitat i dinàmica però aquest cop amb la participació d’un gran públic associatiu de PaD (persones amb discapacitat) i alguns dels protagonistes del “Barreres Invisibles”.

Projecció dels productes audiovisuals a Inhambane (Moçambic) durant l’abril del 2023

Finalment, a Barcelona, el juliol, l’encreuament dels tres contextos, projectes i realitats, es posava sobre la taula amb preguntes com “quins són els reptes als quals ens enfrontem a cada territori? Per què la necessitat de la inclusió als projectes de cooperació? Com es viu a les aules la discapacitat? Quin és el paper de les famílies?”


Vam comptar amb la veu d’ECOM, entitat referent en el sector de la diversitat i la inclusió, l’associació PRODESSA, referent a Champerico en projectes d’educació inclusiva des de les comunitats, docents d’Inhambane i Champerico, joves amb diversitat dels tres territoris i tècniques expatriades d’ASF Catalunya i Galicia.

Projecció dels productes audiovisuals i debat a Barcelona durant el juliol del 2023

Si vols visualitzar el documental Barreres Invisibles, el trobaràs:

També el pots trobar en subtitulació al castellà, portugués, anglès i francès i, pròximament, amb audiodescripció al castellà: Perfil ASF ONG (Barreres Invisibles)

Ens veiem a la pròxima!

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com