[vc_row][vc_column][rev_slider_vc alias=”politica-de-privacitat-i-proteccio-de-dades-personals”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Arquitectura Sense Fronteres és una Associació privada, no governamental, sense finalitats lucratives, amb domicili social a Barcelona, Carrer Murcia 24, baixos inscrita en el Registre Nacional d’Associacions del Ministeri de l’Interior, amb el número 114. 317 en data 25 de Novembre d’1.992, i declarada d’Utilitat Pública per acord del Consell de Ministres de data 27 de gener d’1.999 i CIF: G.60192614.

ASF es compromet a salvaguardar la privacitat de les dades personals introduïdes a través de la seva pàgina web, a l’efecte del previst en el Reglament del Parlament Europeu (“RGPD”)2016/679 del 27 d’abril de 2016, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

 • Identitat: ARQUITECTURA SENSE FRONTERES (d’ara endavant “ASF”)
 • CIF: G60192614
 • Dir. Postal: Carrer Murcia, 24 baixos, 08027 Barcelona
 • Telèfon: 93 176 27 26
 • Correu electrònic: asf@asfes.org

Com hem obtingut les teves dades de caràcter personal?

Les teves dades de caràcter personal els hem obtingut a través de les relacions prèvies que has mantingut amb ASF, o amb motiu de les relacions que mantens en l’actualitat amb la nostra entitat, bé per la teva condició de persona sòcia o voluntària, per haver estat donant o haver participat en alguna de les nostres campanyes, per haver sol·licitat que et remetem informació sobre les nostres activitats, projectes, campanyes i esdeveniments a través dels formularis a la nostra pàgina web o mitjançant la teva subscripció a la nostra Newsletter.

Quines dades personals tractem?

Les dades que tractarem per a les finalitats legítimes que més endavant s’expliquen, són les següents:

Dades necessàries per mantenir la relació amb tu:

 • Nom
 • Cognoms
 • DNI
 • Edat
 • Adreça Postal
 • Sexe
 • Email
 • Telèfon
 • Aportació econòmica
 • Número de compte (en el cas de socis/sòcies i donants)

En el cas que ens hagis facilitat voluntàriament durant les relacions prèvies mantingudes amb tu, també podem disposar de les següents dades:

 • Estudis
 • Professió
 • Ocupació

També t’informem que tractarem aquelles dades addicionals que voluntàriament ens facilitis durant les futures relacions i interaccions que mantinguis amb ARQUITECTURA SENSE FRONTERES, incloses les que ens aportis mitjançant una xarxa social o una altra aplicació. Aquestes dades depenen de la teva pròpia configuració de privacitat, ús de la xarxa social o aplicació, així com de les polítiques de privacitat pròpies de cada xarxa social o aplicació, per la qual cosa et recomanem llegir les mateixes amb atenció abans de facilitar-nos dades a través d’aquestes xarxes socials o aplicacions.

Per a què tractem les teves dades personals?

Tractem les dades de la nostra base social, voluntariat i donants per a les següents finalitats:

 • Enviar informació sobre ARQUITECTURA SENSE FRONTERES via email fins i tot quan la nostra relació hagi acabat tret que manifestis el contrari.
 • Resoldre consultes que arriben a través dels formularis de la nostra pàgina web.
 • Convidar a actes o esdeveniments que organitzi ARQUITECTURA SENSE FRONTERES
 • Realització d’enquestes.
 • Activitats bàsiques d’elaboració de perfils, sobre la base de la informació que directament ens has proporcionat, i destinada a assegurar l’adequada gestió de les anteriors activitats.

Addicionalment, també podrem tractar les teves dades per enviar-te informació que pugui ser del teu interès, relacionada amb el tercer sector (ofertes laborals, formacions, concursos, etc., organitzats per altres entitats o plataformes amb les quals col·laborem i/o som partícips).

Pots oposar-te a rebre aquest tipus de comunicacions, ara o a qualsevol altre moment, enviant un correu electrònic a l’adreça electrònica asf@asfes.org o dirigint una sol·licitud a la nostra adreça postal (Carrer Murcia, 24 baixos, 08027 Barcelona).

Per quin motiu podem tractar les teves dades personals?

El tractament de les teves dades personals relacionat amb el manteniment de la teva relació amb ARQUITECTURA SENSE FRONTERES com a persona sòcia, donant o voluntària, està legitimat en resultar necessari per donar compliment a les obligacions contractuals derivades d’aquesta relació.

El tractament de les teves dades personals per a l’enviament d’informació sobre activitats, projectes, campanyes o iniciatives d’ARQUITECTURA SENSE FRONTERES, i/o per resoldre consultes realitzades a través dels formularis a la nostra pàgina web, respon al consentiment atorgat per poder enviar-te aquests comunicats.

Quan i per què motiu podem facilitar les teves dades a tercers?

Les teves dades podran ser cedides a les persones destinatàries que s’indiquen a continuació, pels motius que a continuació s’expliquen:

 • Administracions Públiques: per al compliment de les obligacions legals i fiscals a les quals ARQUITECTURA SENSE FRONTERES està subjecta per la seva activitat d’associació sense ànim de lucre.
 • Bancs i caixes d’estalvis: per realitzar cobraments i pagaments relacionats amb les quotes de persones sòcies d’ASF i donacions.
 • Aquelles cessions a tercers que siguin necessàries per complir amb les obligacions derivades de les campanyes, activitats i iniciatives en les quals voluntàriament partícips.
 • Proveïdors que precisin accedir a les teves dades per a la prestació de serveis que ARQUITECTURA SENSE FRONTERES hagi contractat a aquests proveïdors, i amb els quals ARQUITECTURA SENSE FRONTERES té subscrits els contractes de confidencialitat i de tractament de dades personals necessàries i exigits per la normativa per protegir la teva privadesa.

Si en el futur ARQUITECTURA SENSE FRONTERES realitzés altres cessions de dades personals, t’informarà oportunament.

Realitzem transferències internacionals de dades?

Les teves dades podran ser cedides a tercers fora del territori espanyol en el cas que les prestacions de serveis i/o presència en plataformes internacionals en les quals ASF tingui convenis (ASF Internacional, per exemple) requereixin realitzar comunicacions de les seves activitats i iniciatives en les quals puguis participar com persona sòcia, voluntària o donant d’ASF. Aquesta informació es realitzarà sempre que es mantinguin els contractes de confidencialitat i de tractament de dades personals necessàries i exigits per la normativa per protegir la teva privadesa.

Durant quant temps guardarem les teves dades?

Les teves dades personals es conservaran mentre ARQUITECTURA SENSE FRONTERES mantingui la seva activitat. No obstant això, tens dret a sol·licitar la supressió de les teves dades quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits. Si després de finalitzar la teva relació amb ASF, desitges exercir el teu dret a supressió, ARQUITECTURA SENSE FRONTERES únicament conservarà les teves dades durant els terminis de prescripció legals que siguin aplicable. En aquest supòsit, es tractaran solament a efecte d’acreditar el compliment de les nostres obligacions legals o contractuals. Finalitzats aquests terminis de prescripció, les teves dades seran eliminades o, alternativament, anonimitzades.

Quins són els teus drets?

Pots exercitar els teus drets d’accés, rectificació, supressió i portabilitat, limitació i/o oposició al tractament, a través de l’adreça postal i electrònica indicades.

Així mateix, si consideres que el tractament de les teves dades personals vulnera la normativa o els teus drets de privadesa, pots presentar una reclamació:

 • A la nostra Oficina Central, a través de les adreces postal i electrònica indicades.
 • Davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, a través de la seva seu electrònica, o de la seva adreça postal.

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com