Jornades participatives als mercats

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els dies 19, 21 i 28 de juny i 3, 5 i 10 de juliol es van realitzar unes jornades participatives als mercats d’Inhambane.

L’objectiu de les jornades era conèixer les opinions i preocupacions de les venedores i consumidores dels mercats d’Inhambane. Les consultes es van fer a cadascun dels sis mercats que engloba el projecte en curs.

Gràcies a l’Associació dels Paralegais d’Inhambane i als membres de les comissions de gestió es van dur a terme tres activitats:

 • Enquestes a les venedores per manifestar de manera individual aquells problemes i mancances que cada una considerés que el mercat tenia, també hi havia qüestions sobre els serveis i logística.
 • Consultes a les usuàries. D’una manera més general, es van deixar unes breus enquestes perquè les clientes indiquessin totes les problemàtiques que consideraven que el seu mercat tenia.
 • Una dinàmica en la qual podia participar tothom que ho volgués. Vam col·locar un gran panell amb 12 fotografies que representaven problemàtiques que ja s’havien identificat als mercats. Els participants havien de triar quins eren els sis problemes que consideraven prioritaris.

Aquestes jornades, juntament amb el treball tècnic, van permetre obtenir una anàlisis de la situació més acurada i propera a la realitat.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_image_flexslider image_ids=”1820,1819,1818,1817″][/vc_column][/vc_row]
Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com