Cooperació
internacional

Arquitectura Sense Fronteres actualment està present a Moçambic, però consta d'un llarg recorregut de projectes històrics i internacionals a països d'Àfrica i Amèrica. Entre ells, trobem Burkina Faso, Costa Marfil, Mali, Cuba i el Perú, entre d'altres.

Dins els projectes de cooperació internacional treballem amb organitzacions internacionals, associacions i entitats de la societat civil locals i institucions del territori per tal de garantir i preservar els drets humans en l’accés a un hàbitat just i inclusiu, entenent-lo com multidimensional i complex, el qual busca fomentar la transformació social amb independència de criteris polítics, religiosos i econòmics.

Aquests projectes es duen a terme juntament amb un equip local, format per personal local contractat, un o diverses cooperants internacionals, voluntàries del territori o de Catalunya i sòcies locals (contraparts).

La forma de treballar es basa en el cooperativisme, una cerca constant del desenvolupament i l’autonomia, la qual acaba essent el motor bàsic i estratègic de la continuïtat dels projectes.

Tanmateix, treballem amb comunitats i col·lectius en situació de vulnerabilitat, protagonistes de les intervencions, per tal que aquest desenvolupament sigui integral i vetlli per cuidar i procurar que aquest vincle perduri en el temps i que en garanteixi així mateix la seva autonomia.

On traballem

Burkina Faso

Històric

Cuba

Històric

Mali

Històric

Perú

Històric

¡Col·labora amb ASF!

Associa’t

La teva col·laboració en imprescindible

Fes el teu donatiu

Suma't a la nostra tasca

Voluntariat

Treballa a la defensa d'un hàbitat digne