Notícies

Projecte Mercats Inhambane

Agraïment a les persones que han participat en el projecte de mercats a Inhambane

Dilluns dia 30 d’abril vam tancar oficialment el projecte de mercats a Inhambane i la Gemma Cosialls, cooperant responsable del projecte, ha volgut escriure unes paraules d’agraïment.

Hem acabat el projecte de mercats a Inhambane i estem molt contentes pels bons resultats.

Han estat 14 mesos de treball intens en els que hem pogut fer grans aprenentatges sobre participació, cooperació, incidència política…aprenentatges que ens serviran per seguir millorant els nostres projectes.

Un dia com avui ens agradaria agrair especialment a aquelles persones que l’han fet possible, sense les quals el projecte no hagués estat el mateix. Voldríem agrair-los la seva col·laboració, il·lusió, esforç, confiança i afecte.

Amb especial afecte agraïm a les comissions de gestió i venedors/es dels mercats de Babalaza, Giló, Lega-Lega, Benjamin, Conguiana, Nhampossa, Mafureira, Tofo, Machavenga, Central i els secretaris dels barris de Conguiana, Josina Machel, Machavenga, Marrambone, Balane 3, Balane 1, Liberdade, Muelè 2 e Malembuane que s’han bolcat en el projecte, han participat amb molta il·lusió i amb el seu esforç i persistència han aconseguit exercir la incidència política al Municipi d’Inhambane per tenir la seva pròpia ordenança.

A l’Associació dels Paralegais d’Inhambane, l’Escola Superior d’Hoteleria i Turisme d’Inhambane i Universitat Pedagògica de Maxixe per fer-se seu el projecte i lluitar-lo fins al final. Al Consell Municipal de la Ciutat d’Inhambane per la seva col·laboració continuada.

Tampoc volem oblidar les col·laboracions que, encara que puntuals, molt necessàries d’ALMA, Policia Municipal d’Inhambane, Serveis del districte de Salut, Dona i Acció Social, Servei del districte de Planejament i Infraestructures.

Per descomptat, un gran agraïment a l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona per haver-lo fet possible i per fer més senzilla la nostra feina.

I una agraïment molt, molt, molt especial, per la seva dedicació, implicació i treball constant en el projecte els imprescindibles voluntaris/es: Marcelo, Benito, Laura, José Luis, Viviana, Raphael, Erika, Dario, Fabiano, Marta, Carina i equip tècnic: Nàlia, Hèlia, Maria, Anouk, Nora, Silvia, Salvador…

I per estar allà sempre que se’ls ha necessitat, a en Salvi, en Gorka, la Sara i la Silvia!

Moltíssimes gràcies a totes per fer-ho possible, seguim treballant!!

Arquitectura a las Aulas 2024

ASF Catalunya ha participat amb el taller FEM EL MÓN ACCESSIBLE al cicle ‘Arquitectura a les Aules’ organitzat pel COAC coincidint amb la Setmana d’Arquitectura 2024,