Projecte Mercats Inhambane

Agraïment a les persones que han participat en el projecte de mercats a Inhambane

Dilluns dia 30 d’abril vam tancar oficialment el projecte de mercats a Inhambane i la Gemma Cosialls, cooperant responsable del projecte, ha volgut escriure unes paraules d’agraïment.

Hem acabat el projecte de mercats a Inhambane i estem molt contentes pels bons resultats.

Han estat 14 mesos de treball intens en els que hem pogut fer grans aprenentatges sobre participació, cooperació, incidència política…aprenentatges que ens serviran per seguir millorant els nostres projectes.

Un dia com avui ens agradaria agrair especialment a aquelles persones que l’han fet possible, sense les quals el projecte no hagués estat el mateix. Voldríem agrair-los la seva col·laboració, il·lusió, esforç, confiança i afecte.

Amb especial afecte agraïm a les comissions de gestió i venedors/es dels mercats de Babalaza, Giló, Lega-Lega, Benjamin, Conguiana, Nhampossa, Mafureira, Tofo, Machavenga, Central i els secretaris dels barris de Conguiana, Josina Machel, Machavenga, Marrambone, Balane 3, Balane 1, Liberdade, Muelè 2 e Malembuane que s’han bolcat en el projecte, han participat amb molta il·lusió i amb el seu esforç i persistència han aconseguit exercir la incidència política al Municipi d’Inhambane per tenir la seva pròpia ordenança.

A l’Associació dels Paralegais d’Inhambane, l’Escola Superior d’Hoteleria i Turisme d’Inhambane i Universitat Pedagògica de Maxixe per fer-se seu el projecte i lluitar-lo fins al final. Al Consell Municipal de la Ciutat d’Inhambane per la seva col·laboració continuada.

Tampoc volem oblidar les col·laboracions que, encara que puntuals, molt necessàries d’ALMA, Policia Municipal d’Inhambane, Serveis del districte de Salut, Dona i Acció Social, Servei del districte de Planejament i Infraestructures.

Per descomptat, un gran agraïment a l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona per haver-lo fet possible i per fer més senzilla la nostra feina.

I una agraïment molt, molt, molt especial, per la seva dedicació, implicació i treball constant en el projecte els imprescindibles voluntaris/es: Marcelo, Benito, Laura, José Luis, Viviana, Raphael, Erika, Dario, Fabiano, Marta, Carina i equip tècnic: Nàlia, Hèlia, Maria, Anouk, Nora, Silvia, Salvador…

I per estar allà sempre que se’ls ha necessitat, a en Salvi, en Gorka, la Sara i la Silvia!

Moltíssimes gràcies a totes per fer-ho possible, seguim treballant!!

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com