Personalidades + Bus

Inauguració de la parada d’autobús Mangueiras, a Maputo

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Aquesta obra urbanística culmina la primera fase de millora de la xarxa de transport públic i seguretat viària de Maputo

El passat dia 1 de novembre la Regidoria de Transports va fer entrega al Districte de la parada d’autobús Mangueiras, que es troba davant del Secretariat de Barri i Chefas de Quarteroes. La instal·lació inclou també diversos elements (una marquesina, pilons en els dos sentits, pas de zebra, etc.) que milloraran el servei del transport públic a la ciutat i la seguretat vial dels ciutadans.

Aquesta obra urbanística forma part del projecte que Arquitectura Sense Fronteres conjuntament amb Conselho Muncipal de Maputo està duent a terme per garantir el dret de mobilitat als ciutadans i fer front a les deficiències de la xarxa de transport públic que estan provocant que cada vegada més persones se sentin excloses, a més de greus problemes de contaminació i absentisme laboral.

El treball tècnic realitzat ha complert els objectius següents:

  • Disseny i prototip de parada i dels seus elements:
    • Identificació de la parada, ús de codi de les rutes i línies, mapa d’autobusos.
    • Disseny de la marquesina: basat en l’anàlisi de les deu parades diferents de la ciutat tenint en compte criteris de durabilitat, fàcil manteniment, facilitat per posar diversos mòduls en les parades amb molts usuaris, adaptabilitat als carrers on el passeig és menor d’1 , 5m, seguretat i gènere.
    • Instal·lació de pals i pilons com a elements que identifiquen les parades i que donen cohesió a la xarxa de transports públics de la ciutat.
    • Pas de zebra de 16 metres.
  • Definició de l’àrea de la parada com a espai que inclou l’espera dels usuaris i l’estacionament dels autobusos. En aquesta àrea els usuaris estan protegits mitjançant la instal·lació de pilons, que també eviten el possible estacionament de vehicles privats.

Amb la inauguració de la parada d’autobús de Mangueiras es pretén visibilitzar i dignificar als usuaris del transport públic. Aquest projecte de cooperació basat en la interacció entre l’espai públic, les infraestructures i les parades de transport públic ha permès la connexió entre espais lliures de cotxes: l’Avinguda del Treball ja no és una barrera entre el Mercat i la plaça de la parròquia. En efecte, aquesta intervenció ha repercutit positivament en la seguretat dels vianants. No només el nou pas de zebra ha estat molt ben rebut pels docents de l’escola, nens i usuaris del mercat, també els agents de trànsit prendran aquesta parada com a espai per promoure la seguretat viària.

L’acte d’inauguració de la Mangueiras va comptar amb la participació de Secretario do bairro, el Vereador do districte, els tècnics d’ASF, els tècnics del Concelho Municipal (DMTT), la Policia Municipal i la de Trànsit. Es va convidar també als alumnes de l’escola més propera. ASF i el Conselho Municipal han manifestat la voluntat de seguir treballant per a cobrir les necessitats de mobilitat i seguretat vial dels ciutadans de Maputo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vcex_image_carousel arrows=”false” dots=”true” items=”2″ image_ids=”1998,1996,1995,1994,1993,1992,1991″][/vc_column][/vc_row]
Ajuda'ns a compartir-ho!
Email this to someone
email
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

- Preguntes Freqüents Voluntariat

2n. DESCARREGA'T ELS SEGÜENTS DOCUMENTS ABANS D'OMPLIR EL FORMULARI:

- Grups de treball d'ASF
- Manual de formació del voluntariat

3r. UNEIX-TE A L'EQUIP!

Informació personal:

Nom

Cognoms

DNI

Adreça

Codi Postal

Població

Telèfon

El teu email

Formació i interessos:

Formació principal

Formació en cooperació

Experiència en cooperació

Idiomes

Programari i recursos informàtics de què disposes

Interessos personals

Puntua de l'1 al 10 (1 més baix - 10 més alt) els grups de treball segons el teu interès en colaborar-hi:

Moçambic

Cuba

Burkina Fasso

Cooperació local

Educació per el desenvolupament (EpD)

Comunicació

ASF Internacional

Contacta amb nosaltres!

Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

El teu nom

El teu email

Assumpte

El teu missatge

Fes-ne difusió!

Segueix-nos a les xarxes socials:


Fes un donatiu!

Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com