WhatsApp Image 2019 04 02 At 11.35.10

7 d’abril, dia de la Dona Moçambiquesa

Sovint diem que cada dia és 8 de març referint-nos a que cada dia s’hauria de lluitar per aconseguir la igualtat de gènere i acabar amb les violències masclistes. Aquesta frase pren una rellevància especial el dia 7 d’abril a Moçambic ja que és el Dia de les Dones Moçambiqueses. En aquesta data, Moçambic celebra la vida de Josina Machel que va morir, enguany farà 48 anys, amb una vida de lluita a les espatlles. Josina va ser una figura significativa al seu país per les reivindicacions d’emancipació femenina i educació de les nenes i joves juntament amb la lluita incasable per aconseguir una cultura moçambiquesa pròpia i anticolonialista.

Aquest any i per primer cop, des de la línia de treball de Gènere i Cooperació a Moçambic d’Arquitectura Sense Fronteres (ASF), organitzem una jornada dedicada a celebrar el Dia de les Dones Moçambiqueses. L’objectiu de la trobada, per una banda, és crear xarxa entre les diferents entitats i/o persones que tenim un vincle amb Moçambic i, per l’altra, acostar la cultura d’aquest país a les barcelonines que s’apropin a la Vila de Gràcia. Des de les 12 del migdia fins les 19 de la tarda, la plaça de la Virreina acollirà diferents activitats aptes per a tots els públics com l’actuació de Kelly Lua amb Palabra de Una Negra, música a càrrec del grup Mozpositivo i dinar popular moçambiquès elaborat per la cooperativa Diomcoop. Igualment, també hi haurà un raconet on informarem sobre tot el que comporta el projecte de gènere a Moçambic juntament amb la resta de projectes d’ASF.

Allà us hi esperem!

Ajuda'ns a compartir-ho!
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google
Share on linkedin
Linkedin

Support us!

If you like this site please help and make click on any of these buttons!

Fes-te voluntari!

Els voluntaris són la base de la nostra organització. Gràcies a ells, ASF pot desenvolupar multitud de projectes arreu del món i dissenyar-ne de nous. Hi ha moltes maneres de col·laborar amb nosaltres, des de tasques de comunicació fins a participació en projectes. Uneix-t’hi i tria’n la teva!
.

  1r. LLEGEIX-TE LES "FAQ" ABANS D'INSCRIURE'T

  - Preguntes Freqüents Voluntariat

  2n. UNEIX-TE A L'EQUIP!

  Informació personal:

  Nom

  Cognoms

  Codi Postal

  Població

  El teu email

  *Enviant aquest formulari acceptes la Política de privacitat i protecció de dades d'Arquitectura Sense Fronteres

  Contacta amb nosaltres!

  Omple aquest formulari i contactarem amb tu amb la major brevetat possible.

   El teu nom

   El teu email

   Assumpte

   El teu missatge

   Fes-ne difusió!

   Segueix-nos a les xarxes socials:


   Fes un donatiu!

   Acceptem donatius via PayPal i hi pots accedir prement el botó següent. Gràcies per col·laborar amb nosaltres!

   Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com apk4phone.com tengag.com moviekillers.com